+36 30 553 8540 info@qmm.hu

Kik vagyunk?

2011-ben alapított magyar IT cég vagyunk, melynek a fő profilja a grafika, a webdesign és egyéb fejlesztési projektek. Több szakembert foglalkoztatunk, akik megfelelnek a legmagasabb szintű munkakövetelményeknek és készek teljesíteni a legkülönfélébb igényeidet. A legjobb minőségű munkát megfizethető áron nyújtjuk számodra, ami segíthet az üzleti sikereid elérésében.

Arculat

A profi vizuális megjelenés hozzásegíti vállalkozásod, hogy azt kommunikáld magadról, amit ténylegesen képviselsz. Mi létrehozzuk a márkád egyedi stílusát, a logótól a belső és külső kommunikációs elemekig (névjegykártya, levélpapír, boríték, mappa, katalógus, plakát, szórólap, hírlevél, céges Facebook profilképek).

Elérjük, hogy vállalatod egységes és koherens nyelven beszéljen ügyfeleiddel, akik ezáltal sokkal jobban fogják megérteni és értékelni a vállalkozásod által kínált szolgáltatásokat, termékeket.

Grafika

A grafikai tervezés a legtöbb vizuális megjelenés lelke. Havidíjas szolgáltatásunkkal, kedvező áron, hosszútávú partnerkapcsolatunk során, kézben tartjuk grafikai megjelenéseidet.

Legyen szó akár bannerről, akár katalógusról vagy szóróanyagról, bármilyen offline nyomdai kiadványról vagy webes grafikáról, mi segítünk!

Online Marketing

Mint kreatív szakemberek, arra törekszünk, hogy új és innovatív megoldásokat találjunk a különféle médiumok használatára olyan kampányok létrehozására, amelyek új és emlékezetes módon érik el a célokat.

Elkötelezettek vagyunk, hogy eredményeket érjünk el minden ügyfelünk számára. Stratégiai tanácsadásaink és a hirdetési tapasztalataink biztosítják ügyfeleink számára, hogy maximalizálják az elérést és a konverziót a költségvetés felesleges emelése nélkül.

Webfejlesztés

Nálunk az innováció, a design, a tapasztalat és az agilitás együtt megtalálható! Olyan weboldalakat készítünk, amelyek nem csak modernek, de intuitív, webergonómiailag tervezett felhasználói felületük révén, a Te és Ügyfeleid igényeit is maximálisan kielégítik!

Tapasztalt, magasan képzett full stack programozócsapatunk gondoskodik majd minden webfejlesztéssel kapcsolatos szükségletedről. Biztosítjuk magas minőségű front end, back end, felhasználói felület és kiváló (UI/UX) fejlesztését és design szolgáltatásokat, minőségbiztositással, projektmenedzsmenttel és támogatással kiegészítve. Magas színvonal tartása mellett ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk, mind az IT szolgáltatások, mind az üzleti megoldások területén.

iOS, Android fejlesztés

Segítünk kifejleszteni a következő egyedi mobilalkalmazásodat iOS-re, Androidra vagy mindkét platformra. Legyen szó startupról vagy globális szervezetről, mobil fejlesztő csapatunk céged igényeinek megfelelő megoldást biztosít a növekedéshez.

Ha csak szeretnéd kiterjeszteni webapplikációdat mobil platformra, együtt dolgozunk majd webes csapatoddal, hogy a legkiválóbb minőségű alkalmazást fejleszthessük ki.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írj nekünk üzenetet

Kérjük írd le részletesen, hogy mire van szükséged, hogy a legmegfelőbb árajánlatot küldhessük el neked!

Elérhetőségeink:

1181 Budapest, Dugonics utca 9-11.

info@qmm.hu
+36 30 553 8540

Qmm © 2019. Minden jog fenntartva.  |  Impresszum | Adatvédelem